Aero4 is speciaal ontwikkelt voor het gebruik in HVAC-luchtbehandelingsinstallaties.

De Aero4 is ontwikkelt voor professioneel gebruik in installatie voor ventilatie en luchtbehandeling. Op doelmatige wijze, met minimaal verbruik een maximaal rendement behalen. Een enkele Aero4 ultrasoon vernevelaar kan ruimtes behandelen met een luchtverversing tot wel 15.000 m3 per uur. De interval en intensiteit van de verneveling zijn eenvoudig instelbaar en zorgen voor een gelijkmatige verspreiding in de luchtkanalen. Ook in bestaande situaties waar luchtbehandelingssystemen reeds zijn geplaatst, is de Aero4 eenvoudig te installeren, met de Plug&Play montage is dit in een handomdraai geregeld. Beheer op afstand is mogelijk via een internetverbinding voor zowel klant als installateur.

Met Aero4 zijn nadelige gevolgen verleden tijd, geen vervuiling van luchtkanalen of lekkages, geen irriterende luchtwegen.

Ultrasoon techniek vernevelt de olie en brengt minuscule kleine deeltjes voorzien van aroma in de lucht voort, de ideale manier om uw ruimtes te begeuren met optimaal gebruik van de aroma’s. Er ontstaat een zeer fijne en ‘droge’ verneveling, hierdoor is er geen aanslag in de kanalen of vervuiling door overmatig aroma verbruik. Aan conventionele spray of venturi aroma methoden om aroma’s en etherische oliën in een luchtbehandelings- of ventilatiesysteem te brengen worden chemische middelen toegevoegd, deze zorgen vaak voor lekkage en vervuiling in het systeem en kunnen irritaties in de luchtwegen veroorzaken. Met de Aero4 is dit alles verleden tijd.